Cofetaria Dolce Vita New

Poti comanda telefonic sau ne poti face o vizita pentru a degusta delicioasele noastre prajituri.

0735 978 741 contact@cofetariadolcevita.ro Str. Negru Vodă nr.14A, PITESTI

COFETARIA DOLCE VITA NEW pe INSTAGRAM

Urmareste-ne pe Insta sau apreciaza pagina noastra pe Facebook pentru a fi primul care va savura noile noastre prajituri

Categorii produse

Realizate cu pasiune pentru calitate si autenticitate, dupa retete originale sau reinterpretate, produsele noastre ne poarta pe toti, mari sau mici, spre universul dulce si de neuitat al copilariei !

Tort Medovik - specialitatea casei

Produsul cel mai elaborat din oferta noastra provine din Rusia si a incantat odinioara mesele aristocratiei din aceasta tara, dar, cu siguranta ca acest lucru se intampla si in zilele noastre. Tortul Medovik: o rafinata combinatie de foi, cu gust bogat de miere si crema delicioasa, realizat dupa o reteta proprie, totul decorat generos cu o crusta crocanta din blat, aparent simplu la exterior dar de neuitat dupa experimentarea gustativa! Acest produs exclusiv, este realizat personal doar de catre D,na Maria Teianu, Administratorul si Directorul General al Societatii.

Ce spun clientii

Merita savurate prăjiturile cu gust unic...

Iuly Ionescu

Client

Cele mai bune prăjituri și torturi... Produse naturale...

Andra Georgescu

Client

Merita sa încercați! Eu am comandat un tort pt prima aniversare a băiețelului! A fost un deliciu, nu a mai rămas nimic! Personalul este foarte amabil, iar dna Daniela are mânuțele magice! Felicitări și la cât mai multe comenzi!

Daniela Badea

Client