Cofetaria Dolce Vita New

Poti comanda telefonic sau ne poti face o vizita pentru a degusta delicioasele noastre prajituri.

0735 978 741 contact@cofetariadolcevita.ro Str. Negru Vodă nr.14A, PITESTI

COFETARIA DOLCE VITA NEW pe INSTAGRAM

Urmareste-ne pe Insta sau apreciaza pagina noastra pe Facebook pentru a fi primul care va savura noile noastre prajituri

Title Image

Torturi

Torturile fac parte din gama de produse care pe langa o foarte buna cunoastere a meseriei de cofetar, necesita in cel mai inalt grad atat inspiratie cat si imaginatie.

Descriere generala

Torturile fac parte din gama de produse care pe langa o foarte buna cunoastere a meseriei de cofetar, necesita in cel mai inalt grad atat inspiratie cat si imaginatie. Sortimentele noastre includ torturi clasice, pe baza de blaturi insiropate si diverse creme pe baza de ciocolata (amaruie, cu lapte, alba, cu capsuni), cu insertii de fructe, precum si torturi moderne, pe baza de mousse-uri, cu un singur blat. Acordam intreaga atentie detaliilor delicate si rafinate, pe care le stabilim impreuna cu Clientul, astfel inacat acesta sa primeasaca exact produsul pe care si-l doreste. Ingredientele naturale, savant combinate de catre maestrii nostri cofetari, sunt garantia unor produse de inalta calitate, care vor face fata cu brio la orice fel de exigente.

Torturi